官网图标H5
领取体验课 领取体验课
领取在线外教1对1试听课程
立即领取

当前位置: 首页 > TOEFL托福阅读真题及答案(82)

TOEFL托福阅读真题及答案(82)

浏览量:133

  【托福真题_英语外教一对一培训】栏目更新了TOEFL托福阅读真题及答案(82),以下为具体内容:

  TOEFL托福阅读真题文章:

  A second solution to the overpopulation problem was to seek new farmland elsewhere. In a wave of colonization lasting roughly from 750 to 550 B.C.E., Greek cities established colonies on the shores of the Black Sea, the Adriatic Sea, and the Mediterranean Sea in North Africa, France, and Spain. Because colonists wanted access to the sea for trade, they occupied only coastal sites. The Greek city of Corinth, for example, founded the great city of Syracuse in Sicily. The most extensive immigration was into southern Italy and western Sicily, which became known as Great Greece. Colonies had the same culture, social structure, and government as the cities that founded them.

  Although they maintained sentimental ties to their mother city, they were completely independent. Because the colonists were mostly male, they found wives, and slaves, among the local populations, whose land they had also taken. A consequence of this intermingling (混合) was the spread of Greek culture, which became a common culture throughout the Mediterranean world and diffused into central Europe through the colony of Marseilles in southern France and into southern Russia via the Black Sea colonies.

  TOEFL托福阅读真题题目:

  1、The word “sentimental” in the passage is closest in meaning to

  A. significant

  B. emotional

  C. formal

  D. traditional

  2、Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage? Incorrect choices change the meaning in important ways or leave out essential information.

  A. The intermingling of colonists with the local population led to Greek culture becoming a common culture throughout the Mediterranean world and spreading into central Europe and southern Russia.

  B. The success of Greek colonies throughout the Mediterranean and Black Sea regions resulted in new colonies in southern France and southern Russia.

  C. As a result of colonization, Greek culture began to intermingle with other cultures in the Mediterranean world to create a new common culture that spread as far as central Europe and southern Russia

  D. The intermingling of cultures that occurred in Marseilles and along the Black Sea encouraged Greek colonies to expand throughout the Mediterranean and central Europe.

  3、According to article, what was an important consideration affecting where Greek colonies were established?

  A. How closely a site resembled the site of the mother city

  B. Whether the location of the site would be suitable for engaging in sea trade

  C. The extent to which the local population was familiar with Greek culture

  D. Whether an area could become politically and economically independent of the mother city

  TOEFL托福阅读真题答案:

  1、B

  2、A

  3、B

  以上就是TOEFL托福阅读真题答案(82),欢迎大家进入说客英语官网的【托福真题_英语外教一对一培训】栏目,了解更多托福真题、托福考试内容等相关资讯。